Om TT Micro

 

TT Micro Sverige (TTM Försäljnings AB) är ett dotterbolag av Norska TT Micro AS. Bolaget är idag ett av Skandinavens ledande leverantörer av mobiltillbehör och digitale audio-produkter. I samarbete med Kala AB i Sverige och JA Micro AS i Danmark, leverar vi «på stället»-tjänster i hela Skandinavien.

Våra egna märken, Pinell, Tiny Audio och Alcotest, är ledande varumärken med fokus på kvalitet, funktionalitet och design.

Vi är partner och distributör för Italienska Cellularline som är en av de största mobiltillbehörstillverkarna i Europa, och kanske den allra bästa inom innovation och konceptutveckling och har funnits i Europa sedan 1990. Varje månad lanserar dom ungefär 30 nya produkter.

Cellularline har tillgång till sell out data från mer än 10 000 butiker (cirka 1700 via TT Micro i Skandinavien). Cellularline använder sig av analyser och marknadsundersökningar från GFK och ser då trender och förändringar på markanden. TT Micro har lång erfarenhet att anpassa sortiment till lokala förhållanden och marknader i Norden.

Kontinuerlig utveckling av koncepten (innovation på produkter, förpackningar, visningsmaterial, reklammaterial). Vi har vårt Skandinaviska huvudlager i Oslo, och vårt mål är att ordern skickas samma eller senast dagen efter den är mottagen.

Vårt kundcenter är bemannat 0800-1600 måndag till fredag.


Tlf: +47 22 74 88 40
Mail: post@ttmicro.no

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.